Klusteam

 

Speciaal voor de (zorgbehoevende) inwoners van Helenaveen is door de Zorgcoöperatie een klussendienst in het leven geroepen om kleine klusjes te doen in en om het huis. Vooropgesteld moet worden dat de klussendienst GEEN onderhoudsdienst is.

Bij “klusjes” dient te worden gedacht aan het repareren van bijvoorbeeld een lekkende kraan, kapotte verlichting en het verhelpen van kleine mankementjes en kleine verstelwerkzaamheden aan kleding. De nadruk ligt op klein. Het is niet de bedoeling van de dienst om tuinonderhoud te plegen, verbouwingen te doen of terrassen en opritten aan te leggen.

De klussendienst is in principe voor alle leden van de Zorgcoöperatie. Moeten er ten behoeve van de klus materialen aangeschaft worden, dan komen deze voor rekening van de aanvrager.

 

Als u een klusje heeft voor deze dienst dan dient u zich aan te melden bij Stien van Neerven, zij zal met u een afspraak maken om te bezien of deze klus door de klussendienst van de Zorgcoöperatie Helenaveen gedaan kan worden en eventueel een vervolgafspraak maken.

 

 

 

Coördinator Klussendienst

Stien van Neerven

Telefoon: 0493-539928

E-mail:  Stienvanneerven@hetnet.nl

 

 

 

ZORGCOÖPERATIE HELENAVEEN

De Zorgcoöperatie Helenaveen bestaat sinds 2008.

Helenaveen  is een kerkdorp van de gemeente Deurne en telt ruim 950 inwoners.

 

De coöperatie zet zich in voor het behoud en het ontwikkelen van zorg, diensten en faciliteiten in het dorp.

Copyright 2018 Zorgcoöperatie Helenaveen | Privacy AVG

Copyright 2018 Zorgcoöperatie Helenaveen | Privacy AVG